PARK RESIDENCE
May 23, 2018
“La soare” Residence
October 21, 2019

Class Residence 2

Class Residence 2″- COMPLEX DE CASE ÎNȘIRUITE P +1E
În buna tradiție a respectului față de solicitările clienților săi, Class Expert Construct SRL demarează noul proiect imobiliar ”Class Residence 2”, un proiect conceput în spiritul fideliății noastre față de conceptul ”Intimitate și confort pentru clienții noștri”. ”Class Residence 2″ reprezintă un ansamblu de 6 case înșiruite, având regimul de înălțime P+1E. Casele au un design modern, solide și sigure, situate în Bistrita, str.Compozitorilor într-o oază de liniște și intimitate.Constructia caselor a început la sfârșitul luni Februarie a anului in curs.


PREZENTARE CASE
Suprafața construită a unei case este de 128 mp.
Dispunerea volumelor este astfel:
PARTER
Hol , bucătărie , living+dining , baie de serviciu , terasă
ETAJ
Hol , trei dormitoare , baie, două balcoane.
Casele se pot livra în două variante:
1. SEMIFINISATE – ușă termopan intrare în casă, ferestre termopan rehau, instalație electrică, pereti tencuiti, partea de exterior finalizata( decorativa trasa, pavaj pentru locul de parcare al unei mașini, alei in jurul casei )casele vor fi racodate la reteaua de apa, canalizare, gaz, electrica).
2. La ”CHEIE” – inclusiv parchet, gresie + faianță în băi și bucătărie, gresie pe terasă și balcoane, uși interior, obiecte sanitare (cadă sau cabină duș, la cerere), prize și întrerupătoare
– Fiecare casă beneficiază de 2 locuri de parcare proprii, în incintă din care unul pavat .
– Casa este racordată la rețelele de: canalizare, apă, ENEL, EON, RDS.
Casele sunt construite din cărămidă Cemacon EVO și sunt prevăzute cu termo-sistem exterior (polistiren) de 10 cm. Casele sunt finisate în exterior cu tencuială decorativă .
INCINTA: PavajPREȚURI CASE
– SEMIFINISATE : 60.000euro (negociabil)
– ”LA CHEIE” : 66.000 euro (negociabil)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *