“Enescu” Residence – casa individuala
October 21, 2019

“Enescu” Residence – duplex

ClassExpertConstruct demarează un nou proiect imobiliar, cu un concept modern care oferă intimitate, liniște și confort viitorilor proprietari.

Complexul va fi dezvoltat în Bistrita, Str. George Enescu și va fi compus din 4 vile insiruite, stil duplex. (vizavi de Dedeman).

Modulul format din patru case va fi amplasat cu fata inspre str. George Enescu.

Ce trebuie neapărat să știți!

Fiecare casa va beneficia de aproximativ 200 mp de teren în funcție de poziția acesteia, teren care va fi distribuit atât în partea din fața cât și în partea din spate a casei.

Casele se vor preda finisate la cheie și racordate la toate utilitățile.
Cu doar 75000 Euro, clienții noștri își pot achiziționa o locuință în modulul de case înșiruite (foto 2). Acestea răspund tuturor cerințelor unei familii cu 3-4 membri, volumetria acestora fiind astfel:
-la parter ( living, bucătarie, baie)
-la etaj (3 dormitoare, baie, balcon pe partea din față, logie pe partea din spate).
-suprafața construită va fi de 128 mp, iar suprafața utilă va fi de 104 mp.

ImportantDeReținut:
-Casele pot fi achiziționate prin orice fel de program de creditare. Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru asistență și sprijin.
-Pentru o prezentare mai amplă și informații suplimentare, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon 0740211983 sau la sediul nostru din Bistrița, bulevardul Republicii, Nr. 2 Complex Shopping Center (etajul 3).

Comments are closed.