Casa Ion Eremciuc 3
April 25, 2017
Class Residence 2
May 23, 2018

PARK RESIDENCE

In plin centru al orasului, printre stradute cu caldaram pietruit, incercand sa pastram intacta istoria orasului, am dorit sa iti oferim rasfatul de a locui intr-o cladire in stil neoclasic, cu accente moderne. Pozitionat pe Str. Zorilor, zona centrala a Bistritei, proiectul Park Residence reprezinta un nou proiect de lux, o bijuterie rezidentiala, ce ofera viitorilor locatari apartamente spatioase, luminoase, cu finisaje de calitate excelenta.
Va invitam sa luati un loc in primul rand, la spectacolul istoriei, care pe strada Zorilor inca se joaca.LOCATIE
Localizat in Bistrita, strada Zorilor,la câțiva pași de Parcul Municipal,principalele artere ale orasului sunt situate chiar in vecinatatea proiectului, astfel incat biroul, banca, scoala celui mic sau locuinta parintilor iti vor fi mereu la indemana.Aceasta locatie ofera optiuni nelimitate, poti fi in mijlocul evenimentelor sau departe de tot, in linistea caminului tau. Viitoarea constructie se va intinde pe o suprafata de 360 mp, cu un regim de inaltime D+P+1E+M. Demisolul beneficiaza de o parcare subterana eleganta, cu dotari de ultima generatie. Parterul este prevazut cu doua spatii comerciale, ce pot fi locul ideal pentru viitorul tau birou si doua apartamente. Etajul este prevazut cu patru apartamente de lux, cu compartimentari diferite, oferind astfel posibilitatea viitorilor proprietari sa aleaga in functie de stilul lor de viata.
Obiectivul principal al dezvoltatorului in colaborare cu echipa la www.arhitecturanoua.ro, sub indrumarea Prof.Arhitect Flavius Munteanu este de a oferi un concept, nu o simpla locuinta. Echilibrul intre lux si confort.Stilul ansamblului rezidential Park Residence transpune din interiorul personalizat al fiecarui apartament pus in balanta cu arhitectura exterioara, astfel incat efectul obtinut este spectaculos si unic.Ansamblul Park Residence urmeaza sa fie dat in folosinta la sfarsitul anului 2018.
Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la numarul de telefon  0740211983 sau la sediul nostru din Bistrita, Bulevardul Republici Nr.2, Complex Shopping Center(etajul 3).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *